Weblog #4224

Thursday 2014-10-30 19:52
Author: Ingmarie Nilsson
Avancerar!
Jag vet att det finns en risk att jag blir allt för tjatig genom att skriva om detta igen och igen men jag tar chansen för det är otroligt häftigt att få uppleva hur kroppen gör framsteg varje dag!
Om jag hade kommit ihåg så tror jag det är ungefär så här det var när man var barn och upptäckte nya saker med livet mest varje dag.
Fatta hur häftigt det är!
Inget är varken självklart eller något man kan ta för givet och just därför blir det så extra coolt när man plötsligt kan igen!

I dag har jag avancerat rejält.
Kört både trappmaskin och crosstrainer.


Intervallerna blev dock på handcykeln. Halle min dar vad trött man kan bli av den.


Och även i dag fick jag sällskap av bästa Ulrika och lilla Vendela. Plus den coolaste grabben i stan. Malte.
Han vet hur man charmar han!
Och lever livet fullt ut!När de små roade sig på mini-Sats så roade jag och Ulrika oss på gymet och åter igen har jag fått nya bra övnings-tips.
Klarade även av att göra flera "gamla" övningar.
Det är Lycka med stort L det!

  
 

Lycka är även att kunna ta på sig alla kläder helt själv. Även skorna. Mycket tack vare en så enkel uppfinning som ett långt skohorn.


Liksom det är lycka när flera av mina löparstammisar under den senaste tiden kommit fram och sagt att de saknar mig som ledare. Det värmer mitt löparhjärta obeskrivbart mycket ska ni veta!

Kram från mycket glad Ingmarie.

4 comments to "Avancerar!"

Thursday 2014-10-30 19:55
Snorkkis
Vad glad jag blir. Skönt att återhämtningen går så bra. Och du ger den säkert bra förutsättningar med att vara aktiv och ha fin cirkulation.
Thursday 2014-10-30 20:59
UlrikaFlodin
Fina bilder :-D
Thursday 2014-10-30 23:18
anneliten
Klart att du är saknad som coach! Det tvivlar jag inte en sekund på. Och härligt att du njuter av utvecklingen och inte fokuserar på vad du inte kan (än). Helt rätt inställning som jag inte är säker på att jag hade klarat :-)
Friday 2014-10-31 17:01
Ingmarie/blog.nemonisimors.com
Snorkkis: Ja jag säker på att rörelse i rätt doser beroende på var man är är superviktigt!

Ulrika Flodin: Eller hur! Får bli fler nästa gång. :-)

anneliten: Jag är övertygad om att mina meditationer och "min sång" hjälper till att ha den inställningen. Eller så är jag för korkad för att inse hur mycket jag inte kan... ;-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?