Weblog #43

Tuesday 2008-01-22 15:58
Author: Ingmarie Nilsson
Singel i stan
Vad gör man? Ensam en hel vecka i Falun. Grabbarna står ju inte på parad precis. OBS! Skämt!!Jag har hittat mannen i mitt liv.

Anders åkte i väg tidigt tidigt i morse och sista gången jag pratade med honom var han på väg in i flyget till Chicago. Lyllos!
Jag har jagat kiropraktor/naprapattid i dag men inte fått napp. Ont i benet men även ner under fötterna. Som om det låst sig och "ringfingertårna" (heter det så?) sover.Nog dax för skroten.En tur på stan blev det i förmiddags. Kylen gapade tom så jag fick ju se till att fylla upp någon liten hylla i den. Vidare sen till arbetsförmedlingen och apoteket. Tänk vad det är lätt att göra av med pengar! För att göra plånboken, eller rättare sagt VISA kortet, ännu mer tomt, så har jag köpt ny flygbiljett. Den 29:e åker jag oavsett om jag är nedpackad i träfrack eller sitter laddad i träningskläder. Undrar just hur jag ska stå ut en hel vecka. Tog tag i högen på skrivbordet med. Rensat, satt in i pärmar och gjort min enkla men ack så jobbiga bokföring september till december.Känner mig ganska duktig. Kanske är värd en semla när jag tänker efter..Och lite spinning... Doktorn gav mig ju trots allt inte helt träningsförbud, bara att jag skulle ta det lugnt. Vad nu DET betyder. hehe.

No comments yet to "Singel i stan"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?