Weblog #4367

Sunday 2015-03-22 15:23
Author: Ingmarie Nilsson
Löparläger dag 7 och 8
Tänk ändå hur mycket man kan få vara med om och uppleva under en enda vecka.
Och så många nya människor man kan få träffa och få möjlighet att lära känna.
Ju mer jag tänker på det ju mer ofattbart är det.
Om jag inte tagit det där ganska snabba beslutet att åka med hade jag ju liksom ”missat” alla de möten och berättelser jag fått ta del av sen jag kom hit.


I går var det dock dax för majoriteten att åka hem igen.
Inte utan att det kändes en smula sorgligt faktiskt även om jag är säker på att jag kommer återse en hel del av dem igen. Och bara några timmar senare kom ett nytt stort gäng med både kända och okända ansikten.


Vi är dock några som hänger kvar ännu ett tag och tränar gör vi förstås oavsett.

I går blev det progressiv löpning i ”Västra skogen”.
Helt ok pass men visst har benen varit piggare. Hann precis tillbaks till hotellet för ett X-fit pass. En typ av intervallstyrka där man jobbar i olika block. Kul och absolut något jag vill göra igen!

Hotellgymet ser i princip exakt likadant ut som när jag var här förra gången, som f.ö. är så längesedan att jag inte minns när det var.
Det finns förvisso två nya cyklar men ingen av dem funkar så det blev den gamla igen.
Med betoning på gamla.
Obekväm som fasen är den också men den fyller sin funktion. Körde fartlek så svetten fullkomligt stänkte men efter en timme började hojen lukta bränt så då slutade jag… ;-)


Körde lite mer styrka när jag ändå var där men sen blev det inte mycket mer gjort den dagen än att jag lassade in en himla massa mat i magen.
Fantastiskt att det ens får plats!
Men jag visste att det behövdes för i dag blev det åter igen ett (med mina mått mätt) långpass och det tillsammans med the boys.
Roger, Gylle, Sune, Rune och Lasse.
Alla de där är racer-grabbar, några dessutom starka som Hulken och mer uthålliga än en Duracell-kanin, men de var snälla och såg till att jag hängde med tills det var dax för mig att vända. Totalt 135 minuter fick liksom räcka för mig.
Det är lätt att bli för ivrig och dras med i löpareuforin så jag får ständigt påminna mig om att så sent som i slutet av november kunde jag inte ens kunde eller sitta ordentligt.

Rune, Lasse, Sune, Roger, Gylle och jag.
Rune, Lasse, Sune, Roger, Gylle och jag.
  
 

 
Om en stund ska jag på yoga igen. De har lyckats få hit en av de bästa yogalärare ever!
Är övertygad om att hennes yoga + min egen och den dagliga meditation är en stor anledning till att min kropp grejar så mycket träning så bra som den trots allt gör.
Undra om jag kan packa med denna fantastiska kvinna hem sen…

Tack för allt detta!

6 comments to "Löparläger dag 7 och 8"

Sunday 2015-03-22 19:13
Anna (orka mera)
Nu sitter jag hemma i soffan igen efter en galet lång resa. Och längtar så klart tillbaka! Vilken vecka vi fick! Unnar dig en minst lika bra till. Eller två :)
Sunday 2015-03-22 19:41
Lisa
Åh vad underbart ni verkar ha haft det! Och vad roligt att du får stanna lite till /) Härhemm har det liksom snöat både igår och idag, så du missar inte mkt;)
Monday 2015-03-23 13:00
Rund är också en form!
Cyklar som luktar bränt...? :-o
Låter farligt. Haha!

Förstår att det känns lite sorgligt, när man umgåtts en hel vecka.
Kram M
Monday 2015-03-23 14:34
LeifA
När jag började på gymmet i Falun var Carro en av de första jag träffade. Och hon är bra även om jag inte, skam sägandes, har testat hennes Yoga.
Monday 2015-03-23 14:49
Carolina
Men tack för fina ord fina Ingamarie! Jag är så glad att du tycker så, kramis :) Ses strax
Monday 2015-03-23 15:25
Ingmarie
Anna (orka mera): Förstår dig! Jag har inte en uns av hemlängtan och det lutar åt en extravecka om jag bara kan hitta ersättare... :-) KRAM

Lisa: Guldställe! Och ännu en gång har jag lärt mig att 1: man ska ge både människor och platser (minst) en andra chans och 2: man ska aldrig säga aldrig. :-) (Svor för många år sedan att aldrig åka hit igen..)

Rund är också en form: Ja lite galet är det! Men den hämtar sig bara den får vila lite. :-) Och nu är här nya människor att babbla med om man vill. :-)

LeifA: Åh då mer eller mindre MÅSTE du testa det nu!

Carolina: And I mean every single word! KRAM

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?