Weblog #4389

Monday 2015-04-13 20:50
Author: Ingmarie Nilsson
Testad
Om man ska definiera denna måndag med ett enda ord så är det v-ä-n-t-a.

Jag vill nästan inte tänka på hur många timmar jag stått på en perrong och hoppats på att pendeln/tuben ska komma och sen väntat/hoppats på att just den pendeln/tuben som äntligen kom skulle rulla vidare.
Två (!) timmars försening till skolan är inte helt ok tycker jag. I alla fall inte när värdarna hela tiden säger att "tåget kommer snart".

Men jag kom fram så småningom. Till den fina skolan högt uppe på höjden.


Allt det där gjorde dock att jag inte vågade stanna till sista lektionen för när Fartlekspasset på Sats börjar måste jag ju som coach faktiskt vara där. Och det var tur jag tänkte så för det var lika mycket försening även på andra hållet.

Hujedamig!

Det är ju en sagolik tur att jag inte behöver stå ut med detta varje dag som jag vet att många måste. Allt byggande i och runt spåren, plus alla ”vanliga” SL-fel à la signal-vagns-spår-lednings-lövpåspåret och för mycketkyla/värme-fel, har gjort att detta väntande har blivit till vardag för många. Snacka om bortkastad (arbets- och livs)tid.
Faktum är att jag tycker det borde vara gratis att åka tills det blir ordning på allt men tvärtom planeras SL-korts priserna att höjas.
Ta betalt är de nämligen väldigt bra på.

Jodå jag vet att det inte är lönt att hänga upp sig på saker jag ändå inte kan påverka, och jag vet att jag har ett val hur jag ska tänka och jag vet att det är bra med kommunaltrafik men ibland tryter även mina lugna yogandetag. ;-)

Fast kanske ska jag helt enkelt bara tänka och säga: "Tack SL för att du övat mig i både tålamod och acceptans redan denna veckans första dag”. ;-)

Men annars har de två senaste dagarna varit hur bra som helst. Skolan är kul och lärorik, coachpasset flöt på hur fint som helst trots en rejäl hagelskur mitt i,” premiären" av
Training For Runners likaså ( dock ingen hagelskur där) och benen är så där lagom mosiga efter gårdagens intervaller.
Fast just då, när jag väl kommit hem igen och gått alla trappor upp till lyan, var jag så trött att jag nästan inte orkade knyta upp skorna.

}
 

Men det bra med att ha guldfiskminne som jag är att nu när jag sitter här hemma i goa fåtöljen, nyduschad och mätt i magen, så tänker jag att det var nog inte så farligt trots allt.
Varken med intervallerna eller SL.

Hej hopp!

No comments yet to "Testad"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?