Weblog #4491

Thursday 2015-07-23 20:56
Author: Ingmarie Nilsson
Topp-torsdag!
Det är inte ofta det händer att jag har svårt att finna ord men just i dag är det faktiskt så.
För just denna dag har varit så bra så bra så bra så bra så bra så bra så bra (ja jag vet att jag upprepar mig) att det liksom inte finns ord nog.

Men jag har bildbevis! :-)

Det började egentligen direkt på morgonen. Du vet när man har en sån där go känsla i magen redan när man vaknar.
Yogan och meditationen flöt, frukosten var extra god och det var medvind när jag cyklade in till stan.

Vid 10-snåret mötte jag upp allra bästa Anna som kom på besök från Skåneland. Lyllos mig!

Visst kunde vädret varit lite somrigare men vår löptur hade varit fin oavsett för så där är det här på bästkusten.
Fint. Alltid.Och egentligen hade det räckt bra redan där men icke. Dagen bjöd på mer.

Som maten vi åt.

Har aldrig käkat på Café Rotundan men efter i dag så vet jag till 100% att det inte var sista gången.
Rakt igenom vego och det finns allt från soppa och pajer till kakor och glass att välja mellan. Vi valde två rejäla sallader som var så goda att jag tror varenda smaklök hoppade av glädje. För att inte tala om kroppens alla celler.
Billigt var det med!

  

 
Lagom till tallrikarna var barskrapade kom Annas Fredrik och förgyllde vår stund i solen ännu lite mer. Tre träningsnördar vid samma bord kan ju liksom omöjligtvis bli fel. :-)


Men hur gärna jag än hade velat hänga kvar där så var det annat som skulle hinnas med för alla. Jag cyklade hem (och nej nu var det då ingen medvind) för att snabbt svira om till nästa pass. Simträningen med min fina klubb.
Den blåst som det varit i dag har jag nog aldrig simmat i så helt ärligt kändes det lite småläskigt, dessutom var vindarna inte direkt ljumna, men det är liksom inte lönt att varken tänka eller känna efter för då är man körd.
Särskilt inte när jag hade fyra proffs-grabbar som sällskap.
Men jag tänkte att i ska jag och simma ska jag även om det går skitdåligt.

Och kanske är det just de gångerna det blir som bäst? När förväntningar, krav och prestation läggs helt åt sidan. När kroppen blir avslappnad och sinnet lugnt.
För just i dag simmade jag mitt bästa simpass (hittills) i min s.k. simkarriär. Jag var ett med havet och vågorna och hade det inte varit för kylan och trötthet trots allt kom efter ett tag så hade jag nog legat i fortfarande.
Jäklar vad skoj det var!
Och det är helt och hållet killarna och resten av klubbens förtjänst. Utan dem hade jag fortfarande legat och vevat i den trygga kakelvärlden.


  
1000 m. gick fortare än fort och jag skuttade (nåja) snabbt upp, av med våtdräkten, i löparskorna och kutade iväg. Helt utan yrsel. Gulingarna verkar funka!


Genrepet är avklarat. Nu kan jag bara hoppas vädret inte blir riktigt så dåligt som det utlovas till lördagens "lilla" äventyrsutmaning.

Kram från Swpring-Marie

2 comments to "Topp-torsdag!"

Thursday 2015-07-23 22:34
Anna (orka mera)
Tack för en fantastisk dag fina du! Inte ens vädret spelar någon roll när man får förstaklassig löpguidning, finfin löpning, supergod mat och trevligt sälle. Det där får vi göra om!
Friday 2015-07-24 10:29
Ingmarie
Anna (orka mera): Ju snarare ju bättre! Hoppas ni får en topptur i dag!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?