Weblog #4543

Sunday 2015-09-13 19:41
Author: Ingmarie Nilsson
ICE
Många har lagt in en s.k. ICE (In Case of Emergency) på sin telefon och det är jättebra tycker jag!
Alla, idrottare eller ej, kan råka ut för olyckor och sjukdomar som gör att man inte själv kan berätta vem man är eller vem som är ens närmsta anhörig.

Men det är inte säkert att det är tillräckligt för dels så kan telefonen gå sönder om man t.ex. trillar/vurpar, dels kan batteriet laddas ur om man blir liggandes någonstans, dels är det inte helt säkert att den som hittar en kan ”låsa upp” telefonen och dels har man inte alltid telefonen med sig.
Därför har jag skaffat ett sånt här:

 

ICE 112 är ett svenskt företag och i själva armbandet ingår (minst) ett års abonnemang på en hälsoportal där man själv kompletterar med ex. fler ICE, om man har någon sjukdom, ev. mediciner, längd/vikt och om man säger ja eller nej till donation.
På baksidan av brickan står tel. nr och inloggningsuppgifter till portalen så det blir enkelt för ex. ambulanspersonal att kolla upp allt.
Inom t.ex triathlonvärlden har de flesta någon typ av ICE-band och det börjar spridas mer och mer.

Det finns massor av olika typer av armband och man kan enkelt byta efter vad man känner för att ha för färg och modell för dagen. Det finns även roliga varianter till barnen.

 
Om du vill införskaffa denna, tycker jag, enkla lilla ”livförsäkring” så kan du använda koden IN och få 10% rabatt. Bra va?
Du kan läsa mer om det hela , och beställa, här.

  

Kram från Ingmarie.

No comments yet to "ICE"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?