Weblog #4550

Sunday 2015-09-20 22:09
Author: Ingmarie Nilsson
Perfekt helgkompottsmix
Att tillbringa 2,5 timme i en av Eriksdalsbadets 25-meters banor en solig söndags förmiddag är verkligen inte jordens roligaste men det borde åtminstone vara grymt karaktärsdanande!


Och tack och lov sken ju den där solen lika fint både när jag cyklade dit, cyklade hem och sen satt på balkongen och jobbade. (Som frilansare har man inga vanliga veckor du vet…)


Det är tufft för mig att ”tvingas” vara inne nu när det är så fint ute. Ja annars också förstås men det är ju faktiskt helt frivilligt och egentligen är jag förbenat glad att jag kan träna ö.h.t.
I går var inomhusträningen dessutom extra kryddad när jag fick sällskap av oemotståndligt härliga Ann som hälsade på från den stora staden på andra kusten.


Svetten rann och tiden försvann i en rasande fart medan vi alltjämt babblade och plötsligt blev det bråttom värre till Stadion.
Universums bästa Karin skulle kuta lopp och då måste ju coachen vara där och heja. Om det var det, mitt gastande, eller hennes järnvilja och goda form låter jag vara osagt, men hon satte ett nytt snyggt pers på 5000m.Även hennes blixtsnabba man satte nytt PB på 10 000m.
De där två kommer rocka på Berlins gator om en dryg vecka. :-)
Oj vad jag hade velat åka med!
Inte för att kuta utan för att heja. Inbillar mig att jag är ganska bra på det. ;-)


Ett Hot Mojo pass har det också hunnits med. Mycket glädje, mycket känsla och mycket svett.


Och kolla in den nya familjemedlemmen!


40% rabatt på Add Nature och eftersom jag efter denna sommaren vet att jag vill köra massor av mer swimrun så var det ju liksom inte mycket att tveka på. Svidande mycket pengar men billigare kommer jag aldrig att få den.

Söndagskvällen tillbringades hos min fantastiska forna yogalärar-utbildare Tomas tillsammans med ett gäng andra likasinnade.
Tomas ordnade en liten kurs med boken ”A course in Miracles” i centrum och det hela avslutades med en lång skön meditationsstund.
Kvällens ord var tillit och seende.
Tänkvärd och fin kväll. Precis vad jag behövde.


 
Kanske är det så? Att det vi behöver som bäst kommer när vi behöver det som mest?

Kram från Ingmarie.

2 comments to "Perfekt helgkompottsmix"

Sunday 2015-09-20 23:01
Thomas
Kram tillbaks du solstråle! Skönt att se att du är vid gott mod trots den trilskandes hamstringen!

You'll be back in no-time.
Monday 2015-09-21 09:40
Ingmarie
Thomas: Ja det finns ju liksom inget alternativ. ;-) Deppa blir ju liksom dubbelt tråkigt. Men visst är det trist och visst suger det... Och kul att du bloggat igen! KRAM

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?