Weblog #4565

Monday 2015-10-05 21:11
Author: Ingmarie Nilsson
När man flyter med...
Visst behöver man ha någon slags struktur i vardagen men om man ibland släpper taget och bara flyter med i vad livet kan ge för stunden så kan det hända riktigt coola grejer.

När jag kom till Eriksdalsbadet i dag så hade jag absolut ingen som helst plan. Mer än att jag skulle köra på känsla både när det gällde intensitet och tid.

Så här blev det:
4 x (5+3+1) min. med 30 sek. joggvila + 12 x 20-10. Totalt 90 min.
Kändes kanonbra!


Hade matlåda med mig men ingen plan på var jag skulle käka den. Gick bara ut genom dörren och hittade direkt ett perfekt ställe i solen.
Tänk att kunna käka ute i oktober! Otroligt!


  
När jag kom till (det faktiskt inplanerade) mötet på Aktivitus trodde jag att det skulle bli ett litet info-möte och om jag hade tur skulle de åtminstone fundera på om jag var något att ha.

Men vad hände?

Jag fick nästan genast testa på jobbet och testandet och på bara några timmar har jag lärt mig massor av nya och intressanta grejer.
Det finns verkligen alltid något nytt att lära, även om man hållit på med en grej i oräkneliga år, bara man är open-minded och nyfiken.
Tiden har även lärt mig att sanningen inte är statisk. Det fanns ju faktiskt en gång i tiden då vi på riktigt trodde jorden var platt, att det var omöjligt att träna hårt efter man fyllt 30 år eller om man var kvinna och att datorer var en tillfällig grej.
I dag skrattar vi ju åt de där "sanningarna".

Så fr.o.m nu är jag en del av detta team och kommer hänga en hel del med Johan och Martin och suga i mig av all deras kunskap.
Helt novis är jag ju dock inte så det går faktiskt att boka in mig redan nu om man vill. Finns massor att välja mellan. :-)  
Ja så där kan en vecka starta om man bara flyter med i detta härliga som kallas livet.

Kram från Ingmarie.

4 comments to "När man flyter med..."

Monday 2015-10-05 22:13
Rund ar ocksa en form!
Vad spännande! :-)
Tuesday 2015-10-06 09:46
Ingmarie
Rund är också en form: JA! Pirrigt som attan! Men på ett bra sätt. :-) KRAM
Tuesday 2015-10-06 10:44
Anna (orka mera)
Ååå vad roligt! Var och testade mig hos Aktivitus i Göteborg i våras, helt galet spännande! Kanske får boka in mig för en uppföljning hos dig då. Måste bara ladda om mentalt ett par år först. Och börja köra de där intervallerna.....
Wednesday 2015-10-07 20:55
Ingmarie
Anna (orka mera): ja det ÄR spännande! Du behöver ju inte köra maxtest utan bara tröskeltest. Kom till mig så fixar jag rabatt! :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?