Weblog #4574

Wednesday 2015-10-14 20:49
Author: Ingmarie Nilsson
Färgsprak
Simning på Eriksdalsbadet kvällstid är värre än SL i rusningstrafik. Två ynka banor till alla crawlare! Och ungefär lika många till bröstsimmarna. Resten är till föreningar av olika slag.
Inte många millimeter att plaska på där inte.

Men visst, jag får skylla mig själv. Det är ju högst frivilligt det där och kan jag så är jag ju helst där dagtid. Men just i dag har det varit uppbokat med en massa annat skoj.

Det är bl.a full drillning på Aktivitus och just nu känns det som om jag aldrig kommer lära mig allt jag behöver men förhoppningsvis är det bara just en känsla som går över när några fler pusselbitar faller på plats.

Coachningen är i full gång och fastän jag är en sol och sommarälskare så tycker jag hösten ändå är en vansinnigt vacker årstid. Älskar alla kontraster och färgnyanser plus att vädret brukar passa de flesta när man väl bara fått upp värmen.
Så vad är väl bättre än att försöka matcha naturen med färgglada kläder?
Den som missade mig och mitt goa gäng i dag har nog en släng av färgblindhet.

Tufft och härligt pass à la I. Nilsson och både ben och rumpa funkade riktigt bra!
Trallalaaaa!


Jacka Craft. Kjol Loverunning, Tights Peak Performance. Skor Neton. Tröja under jackan, Craft. Trosor, bh och sockar okänt. Inget sponsrat utan köpt av mina egna pengar. :-)
Jacka Craft. Kjol Loverunning, Tights Peak Performance. Skor Neton. Tröja under jackan, Craft. Trosor, bh och sockar okänt. Inget sponsrat utan köpt av mina egna pengar. :-)

 
kram från Ingmarie.

2 comments to "Färgsprak"

Wednesday 2015-10-14 21:00
Anna (orka mera)
Älska färgglatt! Klart du kommer lära dig allt till Aktivitus. Du kommer bli deras bästa tillgång :)
Thursday 2015-10-15 20:31
Ingmarie
Anna (orka mera) Du skulle ääääälska mina nya kjolar! Och hoppas du har rätt om Aktivitus. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?