Weblog #4616

Tuesday 2015-11-24 20:36
Author: Ingmarie Nilsson
Ovetenskapligt test
Testade ett nytt ”träningsupplägg” i dag.

Ingen särskild anledning egentligen mer än att jag var nyfiken på hur det skulle vara och kännas.
Det jag gjorde var att jag i förmiddags körde ett rejält tufft spinningpass på en timme direkt följt av ett medelhårt styrkepass.
Inget ovanligt med det men nu i kväll körde jag dessutom löpintervaller och just den kombinationen på samma dag var ny för mig.

Om det var detta, en bra dag eller kraften från de andra i intervall-gänget låter jag vara osagt men benen kändes galet pigga!
Själv tror jag att om man kör cykling på lätt växel och med hög kadens dagen innan ett löpintervallpass så kan det bli en jäkla kick för benen. Men det är alltså bara som jag tror.
Med bara en person i "testgruppen" så är det väl kanske inte någon särskilt tillförlitlig studie även om jag testat vansinnigt många gånger med samma resultat. ;-)

Och det var verkligen något magiskt KIP i dag,
Vi var många som var pigga.
Kanske blir det så på avslutningsfester? Samtidigt som det är lite sorgligt så vill man liksom göra det extra roligt och energifyllt.


En annan fördel med att få vara med på så många avslutningspartaj så här innan jul är att man får extra mycket glögg och pepparkakor. :-)

 
Kram från Ingmarie.

No comments yet to "Ovetenskapligt test"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?