Weblog #4633

Friday 2015-12-11 20:11
Author: Ingmarie Nilsson
Jag har flyttat
Eller vad man nu ska säga.
Jag har inte flyttat "på riktigt" som permanent varken fysiskt eller ens med bloggen och jag är fortfarande i ljuva Halmstad. Men från att ha bott i en kär väns fina lägenhet har jag flyttat till mamma och Ulfs mysiga lya. Så bra har jag det. :-)

På köpet fick jag en ny sambo. Eller kanske det snarare är att vi blev det igen för jag och Silverkatten har camperat ihop en hel del genom åren.


Det här att vara hus/lägenhets/katt/hund/häst-vakt är ett himla käckt sätt att få nya miljöer och ny inspiration på. Eftersom jag får komma tillbaks igen så ser jag det som att jag klarar mina uppgifter ganska bra.

Helst hade jag ju velat ha en egen lya (och ett jobb) här i min hemstad men det blir säkert så när det är tänk att det ska bli.
Tills dess njuter jag av allt jag trots allt får och har.
Kutade en fin runda innan regnet började vräka ner och stormvindarna högg tag i både armar och ben.

  
Det var dock kortvarigt, stormregnet, så när jag hojtade till Hot yogan var det sagolikt vackert. Jag är löjligt förtjust i alla ljus, tingeltangel och bling bling som är nu i juletider. Och lite varstans syns stadens symboler. Tre hjärtan. Vackert. :-)


Kram från Ingmarie.

2 comments to "Jag har flyttat"

Saturday 2015-12-12 05:23
Snorkkis
Ah... kanske ljusen är var som skulle kunna locka mig till mer yoga igen. Älskar också sånt och önskar att julen aldrig ska ta slut.

Kram tillbaka!
Saturday 2015-12-12 19:32
Ingmarie
Snorkkis: Åh, prova! Och/eller en bra lärare. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?