Weblog #4637

Tuesday 2015-12-15 19:26
Author: Ingmarie Nilsson
Två favvo-Pernillor
Många hot yoga ställen kan vara ganska sunkiga, ofräscha och ibland även ha en "skum stämning" men inte Yogainstitutet här i Halmstad.

  
Alltid fint och trivsamt. Utan att överdriva har de även bland de bästa Hot yoga klasserna jag varit på och jag har ju testat en hel del numera.
Alla lärarna är olika i sina stilar men av absoluta toppklass.
Jag verkligen längtar efter varje pass.
Särskilt Pernillas. (Även Mikael och Jenny men nu var det ju om Pernillorna inlägget skulle handla om.) Pernilla är outstanding. Så där så man vill ha henne hemma och kunna ta del av all hennes (mjuka) power och kunskap när helst behovet dyker upp.


En annan grej som jag gillar, som egentligen inte är specifik för Halmstad, men som är tack vare en annan Pernilla. Nämligen Super-Pernilla på Urban Tribes.
Det var på den där workshopen hon höll för ett tag sedan som jag blev både påmind och fick en aha-upplevelse. Efter det har jag återupptagit rejäl benträning igen och jag älskar känslan av att sakta men säkert orka mer och mer. Men teknik före vikt. Det poängterade Pernilla oräkneliga gånger och jag lyder. :-)

Inga superbra bilder. Det är nämligen inte helt lätt att tajma autokameran.
Och jag begriper verkligen inte varför mina ben ser ut som tändstickor för det är de verkligen inte. :-O


 
Kram från Ingmarie.

2 comments to "Två favvo-Pernillor"

Wednesday 2015-12-16 10:31
Anna (orka mera)
Yogapernilla har jag aldrig träffat och kan därför inte uttala mig om, men UT-Pernilla förtjänar hela hyllningskören, så himla bra!
Wednesday 2015-12-16 21:19
Ingmarie
Anna (orka mera): ja hon är grym! Och du hade älskat Yoga-Pernilla, det kan jag nästan slå vad om. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?