Weblog #4642

Sunday 2015-12-20 15:29
Author: Ingmarie Nilsson
Dåligt som blev riktigt bra
I förrgår fick jag ett sms om att mitt tåg till Göteborg riskerade bli försenat eftersom det skulle utföras id-kontroller.
Därför rekommenderades man åka tidigare om man skulle med anslutande tåg i Göteborg. Vilket jag ju skulle.

Så det var bara att boka om vilket då också innebar mindre ”sista-tid” i fina Halmstad + att jag ju fick gå upp ännu lite tidigare för att hinna med det jag skulle innan avfärd.

Men ändå blev det alltså skitbra!
För på tåget upp till Göteborg fanns lillebror Daniel.
Hade jag åkt senare hade jag missat honom! Och som den inspiratör och entreprenör han är så har jag fått massor av nya skojiga idéer att jobba med!


Och jag hann ju, förstås, allt jag skulle. Man gör ju oftast det trots allt. Och om jag inte hade hunnit så hade det inte heller varit hela världen. Egentligen.

Tvättat, städat, packat, fixat matlåda, logistiksamordning med nycklar och ett galet bra (spontant) löppass med några härliga människor från IFK Halmstad.
Totalt 90 min. inklusive några 8-minuters fartökningar i hard but comfortable pace.

Jag är fortfarande lite försiktig med ”för hög” fart för jag känner att kroppen liksom inte riktigt, riktigt vill. Jag är pigg som attan och benen lätta men det är en känsla jag har och nu ska jag vara vis och lyssna på den istället för att dras med och dra på.
Ibland är jag faktiskt precis lika klok som jag verkar. ;-)


  
Tack vare allt detta har jag inte ens börjat lipa fastän det känns sorgligt som attan att lämna min fina hemstad. Nu dröjer det ett tag till nästa gång men istället ska jag få resa till andra, ljuva nya och ”gamla” älskade platser.

Kram från Ingmarie.

3 comments to "Dåligt som blev riktigt bra"

Monday 2015-12-21 07:11
Anna (orka mera)
Vilka spännande platser står på tur? Nyfiken vad du bestämt dig för :)
Monday 2015-12-21 07:58
bureborn
Hur är det nu igen: inget ont som inte har ngt gott med sig. Stämmer fint på din dag! (Fast i övrigt är jag inte helt säker på att talesättet alltid stämmer. Det finns ont, som bara är ont.)
Monday 2015-12-21 21:21
Ingmarie
Annar (orka mera): Japp allt är planerat och klart! 16/1 drar vi över Atlanten. :-) Läääänge. :-)

bureborn: Just i går stämde det i alla fall! :-D

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?