Weblog #4663

Sunday 2016-01-10 15:54
Author: Ingmarie Nilsson
Okaxig...
Jag kan vara oerhört kaxig när jag planerar t.ex en resa och tänka att ”äsch det är väl inga problem att lämna Elvira the cat och åka iväg. Hon klarar sig fint utan oss."
Men när det sen väl kommer till kritan är jag blödig som fasen och undrar hur i all sin dar jag ska greja ens en dag utan henne.

Jag vet att ”svärmor” tar hand om henne på allra bästa sätt men det hjälps inte.
Mitt hjärta är på bristningsgränsen varje gång jag måste säga: ”hej då på ett tag” till henne.
Hon själv verkar dock mest tycka det var taskigt att vi väckte henne för att säga hej då när hon låg i sin egen lyxsäng och sussade så gott…


Nu sitter vi på tåget mot 08a land igen och då får jag se till att skärpa till mig. Man kan ju liksom inte hålla på att lipa hur mycket som helst.
Jag är glad vi åker tåg. Både för att det är bekvämt, hyfsat billigt och (förhoppningsvis) snabbt men också för att det är säkert, miljövänligt och för att jag slipper sitta still hela tiden.
Friheten att kunna röra på sig samtidigt som man rör sig framåt är värt väldigt mycket i min värld!


  
Löpturen blev en snöig historia men det var knappt -14 grader så det blev nästa svettigt (!) och benen pinnade på ganska bra emellanåt. Eftersom jag springer så mycket som möjligt på känsla så lät jag dem hållas.
Det gäller ju att passa på för man vet aldrig när det sker nästa gång. :-)


 
Knappt en vecka till i vinter-Sverige sen hoppas jag vi bytt det hela mot absolut snöfria vyer och många fler plusgrader.
Tills dess får jag ha sett till att ha slutat böla och snutit mig ordentligt

Kram från Ingmarie.

3 comments to "Okaxig..."

Sunday 2016-01-10 16:16
bureborn
Känner man kissar rätt så lär Elvira sakna er mycket mindre än ni saknar henne. Typiskt underbara katter! Jag hoppas att hon glatt fortsätter knapra i sig sig njursnälla mat. Inte roligt alls när kissar blir krassliga. :-(
Härligt krispig vinter och vackert snötäcke i alla ära, men nog låter det rätt härligt med de där varmare breddgraderna!
Sunday 2016-01-10 17:06
Anna (orka mera)
Aldrig kul att skiljas ju. Böla en skvätt och sen har du världens mest fantastiska att se framemot! Jag vill också utomlands. Typ nu :)
Monday 2016-01-11 20:25
Ingmarie
bureborn: Haha. Ja så är det säkerligen! När vi varit borta ett tag och kommer tillbaks så brukar hon kolla väldans skumt på oss. Som hon undrar vilka vi är. :-O Men det tar bara några minuter sen är vi ok igen. :-)

Och jo, jag längtar efter både barmark och värme!

Anna (orka mera): ja så är det! Toklängtar! Hur blir det med dina resor? Du får komma och hälsa på mig om du vill!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?