Weblog #4667

Thursday 2016-01-14 20:25
Author: Ingmarie Nilsson
Hermans
I går var jag på Hermans och käkade lunch. Jag har varit där oräkneliga gånger men av någon anledning så har det inte varit på ett tag.

Det här är ett av de bästa vegohak som finns på vår planet enl. mig och hur mysigt som helst. Det ligger högt upp på Söders höjder och sitter man på verandan kan man blicka ut över vattnet mot stan och Djurgården. På sommaren kan man sitta ute i den stora trädgården och det är öppet 11-21 i princip varje dag. Alltid mycket folk (poppis som attan) och alltid supergod mat.

Deras filosofi är ungefär att allt hänger samman och det vi gör mot oss själva och andra kommer märkas förr eller senare.
Helhetstänket går som en röd tråd genom allt.
Därför har man gått över till helt vegansk meny för att slita så lite som möjligt på Moder jord, värna om både djur- och människoliv och för att visa hur god och nyttig vegansk mat är!

Menyn varieras hela tiden och just nu är temat "Multi kulti. We love and embrace diversity.".
Härligt, eller hur?
Och vansinnigt gott! Och mättande.

Man slänger heller ingen mat utan ger till flyktingar och hemlösa. Om man är med i t.ex Djurens rätt eller Hälsofrämjandet har man 10% rabatt och alla studenter har dessutom 50% rabatt så att de har chans till att få bra mat så de orkar plugga.
Väldigt fint tycker jag!


 
Och nej, jag är inte sponsrad. :-)

Kram från Ingmarie.

3 comments to "Hermans"

Thursday 2016-01-14 21:34
bureborn
Bra reklam! Ser supermumsigt ur på hemsidan också. Skriver in det i min "nästa-gång-jag-är-i-Stockholm-lista".
Thursday 2016-01-14 23:01
Anna (orka mera)
Me like. När jag gick yogautbildningen var vi på ovanvåningen i en hel vecka. Du kan ju gissa var vi åt lunch. Perfekt också för en avokadosmoothie till mellis! Drömläge minst sagt :)
Friday 2016-01-15 18:01
Ingmarie
bureborn: Obetald sådan men vissa grejer är värda att göra gratisreklam för. :-)

Anna (orka mera): Ja jösses så bra!!!Inte konstigt du var så pigg! :-D

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?