Weblog #4671

Tuesday 2016-01-19 04:23
Author: Ingmarie Nilsson
Det kunde ha blivit vad som helst
När vi bokade resan hit visste vi inte ens att San Clemente fanns. Det mest ”råkade” bli att vi hamnade här helt enkelt för att vi hittade ett boende som verkade bra.
(Vi hyr alltså hus via Airbnb igen. Har funkat utmärkt varje gång.)
Så egentligen var det en vild chansning att åka just hit för det kunde ju varit en håla och rena öknen både när det gällde löpning, gym, natur och (mat)affärer.

Förvisso svarade vår hyresvärd att det fanns allt vi verkade behöva men du vet ju hur olika referenser man kan ha. ”Bra att springa” kan betyda allt från en strandpromenad på några kilometer till flera mil av fina trails beroende på vem du frågar.
Frågar du mig ska det vara det sistnämnda.
Och det har hittills visat sig stämma väldigt bra.

Jag har hittat massor av trails och fina löpvägar som jag ska utforska. Några har jag klarat av i dag och en av vägarna kommer jag springa många gånger till. Dels för att San Clemente beachtrail ligger tre stenkast från huset och dels för att den sammanbinds med många av de andra vägarna.
Hur bra som helst!

Rundan blev inte riktigt som jag tänkt från början för det visade sig att en del av trailsen var hiskeligt kuperade. Nu pratar vi stup! Och jag hade ingen lust att vurpa redan på dag 1 så jag mesade och tog en annan väg men det blev väldans bra ändå. :-)

 
Lite småkyligt tidigt på morgonen men innan jag var klar åkte både jacka och tröja av. Skönt!
Lite småkyligt tidigt på morgonen men innan jag var klar åkte både jacka och tröja av. Skönt!

San Mateo Point är ett av många surafres paradis.
San Mateo Point är ett av många surafres paradis.
  
Havet är berusande vackert, och jag älskar dess ljud, men något bad blev det inte i dag. Svart flagga betyder big no-no för vågorna och strömmarna är inte något för oss dödliga. Surfarna är dock av ett annat virke, det har jag förstått sen långt tillbaks.

Däremot är gymkort redan införskaffat. Och invigt. På San Clemente gym.
Absolut oflådigt men det finns allt jag behöver och lite till.
Dessutom trevligt folk med stort träningsfokus. Sånt gillar jag. Suger åt mig som en svamp, eller en tjuvaktig parasit om man vill vara elak, av energin som skapas. Men kanske jag läcker ut lite jag med så det jämnar ut sig i slutänden.


 
Kram från Ingmarie.

5 comments to "Det kunde ha blivit vad som helst"

Tuesday 2016-01-19 16:31
Shaman
Finns det något roligare än att åka till ett nytt ställe och upptäcka nya stigar?!
Tuesday 2016-01-19 17:20
Anna (orka mera)
Men åååå! Jag vill också springa i kjol! Snart snart.... det är bara 5 månader till sommar.....
Wednesday 2016-01-20 04:18
Ingmarie
Shaman: Mycket svårslaget!!! :-)

Anna (orka mera): Du kan i och för sig "fuska" och springa inomhus. ;-) Det gjorde ju jag. Inbillar mig att kjolarna bli ledsna där de ligger i garderoben annars.:-)
Monday 2016-01-25 09:17
Janne Löfgren
Håller med dig omatt det är viktigt med räningsmöjlighter när man reser. Hittills ha jag alltid lyckats snoka upp nåt gym. Och du:
D vitamin ÄR KANON! Känner mig piggare efter en veckas ätande. Placebo eller inte. Jag kommer fortsätta med dom. Tack för tipset.
Monday 2016-01-25 17:14
Ingmarie
Janne Löfgren: Ja det är ytterst sällan jag inte hittat i alla fall något. Och vad glad jag blir! D-vitamin är inte placebo, det finns massor av forskning, så fortsätt med dem! KRAM

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?