Weblog #4676

Sunday 2016-01-24 04:10
Author: Ingmarie Nilsson
Boostad
Visst finns det mycket skit i det här landet. Som t.ex. all trafik (inkl. att många kör som biltjuvar), vissa staters vapenkärlek, all reklam på tv, den ibland extrema fattigdomen och lika extrema rikedomen samt den negativa miljöpåverkan.

Dessutom är dollarn tokdyr just nu bara för att kronan är så otroligt svag.
Men det där stoppade inte oss från att shoppa loss på Roadrunners för även om kronan är svag så är skor ändå väldigt mycket billigare än i Sverige.Och hur det än är så ser jag mest fördelar i detta landet. Jag skulle lätt kunna flytta hit om det inte var för den där lilla detaljen med Green card. Skulle kunna bo i princip var som helst av alla de platser jag hittills varit på när jag tänker efter. Med undantag av Kansas.

Intressant det där.
Vad det är som gör att jag trivs så himla bra just här. Faktum är att jag upplevt det så sen första gången jag var här 1991. Och nej, det är inte för att jag är mer ledig, även om jag har en del jobb med mig denna gång, för i så fall skulle det ju kännas likadant oavsett var jag befinner mig utan stämpelklocka.

Hur som helst. En av de grejerna jag gillar, och det kanske kan verka otroligt fjantigt, är alla uppmuntrande och peppande hejarop jag får när jag t.ex. springer eller är på gymet.
Ord som ”looking good”, ”you´re strong” ,”,wow, you´re fast” gör mig både löjligt glad och superpeppad!
Jag gör förresten ganska ofta likadant hemma i Sverige. Tjoar glatt åt okända i löparspåret, eller säger hur impad jag är av någon på gymet, och oftast blir ju folk glada så det är märkligt att det liksom inte sprider sig och fler gör likadant.

Så kanske det är för all pepp som det känns så galet bra i kroppen nu? I kombination med barmark, värme, perfekta löparvägar, yoga och bagels.
Drog till med 4 x (3+2+1) min. + 10 x 30-30 + hopp & skutt + upp- och nedjogg denna förmiddag.
Kändes ruskigt bra!
Jag peppade två tjejer att hänga med mig på några 30-sekundare och jösses vad de kämpade bra! Lyckan i deras ögon när de grejat det var oslagbar!

  

 
Efter att ha jobbat klart, jag slappar och leker som sagt var inte riktigt hela tiden, så blev det gymet igen.
Även där kändes det ruskigt bra och jag var stark som en Grizzly-björn!
Här är två av mina benfavvisar.


 
Det är skönt att vara glad, stark och peppboostad. :-)

Kram från Ingmarie. 

3 comments to "Boostad"

Sunday 2016-01-24 10:43
Anna (orka mera)
Shit jag känner mig som en gammal trasa när jag ser all din glädje och energi! Fast egentligen är jag rätt pigg och glad, jag också. Mest otålig i väntan på mitt långpass kl 12.30. Vem bestämmer liksom en sån tid??? Jag vill ju springa på morgonen...
Sunday 2016-01-24 17:14
Rund är också en form!
Ja, men eller hur?! Man borde verkligen peppa "okända" betydligt fler.
Jag är själv dålig på det, men minns när jag blev så impad av en tjej som körde chins med vikt hängandes under sig att jag var TVUNGEN att säga något. Hon blev himla glad. Och jag lika glad! :-)

Kram M
Sunday 2016-01-24 17:28
Ingmarie
Anna (Orka mera): Du kommer a-l-d-r-i-g bli en gammal trasa! 12.30? Då ringer ju lunchklockan! :-O

Rund är också en form: Jag hade sagt det direkt! Vet ju hur glad jag själv blir! Peppe ger pepp! Go girl! KRAM

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?