Weblog #4678

Tuesday 2016-01-26 05:22
Author: Ingmarie Nilsson
Finns alltid något nytt att lära
Jag älskar verkligen den här känslan när man är ”hemma borta”. Du vet den när man skapat rutiner fastän man inte är hemma. När det liksom flyter på och allt fungerar utan ansträngning, undran och letande.

Men vill man så finns det ändå alltid något nytt att upptäcka och lära i livet vare sig man är hemma eller borta och jag är ju en nyfiken skit som gillar att testa nytt. (Inbillar mig lite i hemlighet att det håller både kropp och knopp ungt också.)

För även om jag inte ”letar” så hittar jag nya stigar och vägar mest hela tiden så löprundorna har en tendens att bli en smula längre än jag tänkt mig. Det finns ju så många spännande vägar att utforska!T.o.m på gymet hittar jag på nya grejer att göra. Känner mig stark som både grabbarna Stallone och Schwarzenegger vars foto hänger på gymets väggar. (Dock lite oklart varför. Har svårt att tänka mig att de varit där men vem vet?)


Varje yogapass jag varit på, och det är en del nu, har jag lärt mig nya grejer och det är riktigt coolt tycker jag. Jag vet att jag sagt det innan men lärarna på Pure.Love.Yoga. är verkligen the top of the top!


Dock tar jag kortaste vägen ner till beachen. Och alltid samma. Max 5 min. dit på två ben. Och sämre lunchvy, och badbalja, kan man ju ha, eller hur?


 
Kram från Ingmarie.

2 comments to "Finns alltid något nytt att lära"

Tuesday 2016-01-26 10:22
Anna (orka mera)
Jag måste säga grattis här också! Grattis på födelsedagen och grattis till att du verkar hat hittat ännu ett guldkorn till plats på denna jord. Allt gott på din födelsedag!
Tuesday 2016-01-26 16:43
Ingmarie
Anna (orka mera): Tusen tack snälla Anna! Solen skiner och kroppen mår superbra så det kan inte bli mycket bättre!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?