Weblog #47

Wednesday 2008-01-23 14:31
Author: Ingmarie Nilsson
Älsklingen i USA
Sent i går kväll ringde Anders hem från flygplatsen i Chicago.

Han hade lyckats ta sig igenom alla säkerhetskontroller och spärrar men inte helt utan besvär.Amerikanarna har en förkärlek till att ställa frågor och allt ska kontrolleras.Bland de första frågorna de ställer är vad man ska göra i USA.Säger man "business" eller "competition" eller något annat skumt har man garanterat (minst) ett halvt dygn med ännu fler frågor.I bästa fall kommer man även in i landet så småningom. Nej, "holiday" ska man svara och att det är pensionerade vänner man ska hälsa på för att slippa alla följdfrågor. Men stackars Anders lyckades måla in sig själv i ett hörn och var plötsligt tvungen att svara på vad hans "vän" arbetade med och hur han kände honom. Ärlighet är det bästa men ibland måste man ta till lite vita nödlögner.
Men in kom han, fick ut sitt bagage, lämnade det på andra sidan säkerhetsdörren och sen vidare med tåget genom labyrintsystemet på Chicago flygplats till inrikesflyget.Kan känna hur trött han var. Och hur trött jag kommer att vara.. I morse när jag vaknade hade jag fått SMS om att han var framme och att lägenheten verkade kanonfin! Åh vad jag längtar!

No comments yet to "Älsklingen i USA"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?