Weblog #4702

Wednesday 2016-02-17 02:45
Author: Ingmarie Nilsson
Ready
Det bra med att komma till en plats man varit på oräkneliga gånger innan, jag tror första gången var i mitten av 1990-talet d.v.s långt innan både internet och mobiltelefon var vardag, är att det behövs inte någon research eller annat letande för att hitta det viktiga.

Jag vet precis var jag ska köpa mat, fixa gymkort, fylla på telefonkortet, hitta de godaste bagelsen/godaste kaffet och annat livsviktigt.
Så allt det där är redan fixat. Grejerna är uppackade och jag är hemmastadd.

Inte heller behöver jag googla var jag ska kuta. ”Mina” trails finns utanför husknuten och efter alla hundratals timmar jag tillbringat där genom åren så känner jag dem ganska väl. Jag vet de bästa intervallställena vare sig de ska vara platta eller kuperade och jag vet exakt hur galet jobbigt det är de första gångerna man kör och höghöjden verkligen gör sig påmind.
Men jag vet också att jag vänjer mig ganska fort och lite ”höghöjds-tjuvträning” blev det ju faktiskt i Sedona.

Jag älskar de där trailsen. Det finns triljoner (nästan) att välja mellan. Har väldigt svårt att tänka mig att jag någonsin skulle tröttna på dem faktiskt.
70 fina minuter blev det i dag (+ en timme på gymet lite senare) och jag njöt av precis varje steg.

Mycket varningsskyltar men faktum är att jag aldrig sett något av varken Cougar, Rattlesnake eller Bear. Däremot Coyotes, Dears, Roadrunners och Rabbits.
Mycket varningsskyltar men faktum är att jag aldrig sett något av varken Cougar, Rattlesnake eller Bear. Däremot Coyotes, Dears, Roadrunners och Rabbits.
 
 
Och vem kan liksom tröttna på att se detta varje kväll?Känns bra det här!
I´m ready to Rock n´roll!

Kram från Ingmarie.

3 comments to "Ready"

Wednesday 2016-02-17 08:46
Anna (orka mera)
Var glad så länge du slipper skallerormarna. Jag höll på göra i byxan första gången jag träffade en 😝. Rocka på och fortsätt njut 💜
Wednesday 2016-02-17 13:59
Thomas
Tjohoooo! Rock on! Snake, rattle and roll.

=)
Wednesday 2016-02-17 23:16
Ingmarie
Anna (orka mera): Så du har sett en men inte jag som varit i så många Rattlesnakeområden att jag tappat räkningen! :-O Tror dte beror på att jag låter mer helt enkelt. :-)

Thomas: O YES!!!!! :-D

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?