Weblog #4713

Sunday 2016-02-28 03:12
Author: Ingmarie Nilsson
Syrebrist?
Undra om det är höghöjden som gör att min hjärna liksom får syrebrist och börjar gilla sånt jag annars inte är superförtjust i. Som raksträckor och banintervaller.

Alltså jag kan väl tycka det är ok annars med men här liksom toklängtar jag.
Körde på min favvobana i dag och även om jag kutade själv så kände jag mig aldrig ensam. Det var ett helt gäng med ungdomar som körde stenhårt medan coachen stod och tog tid, någon mer ”singel” + ett gäng japaner som körde sina ”specialare”. (De har mycket trix för sig som jag inte begriper mig på och de envisas fortfarande att kuta i träningsoveraller trots att det var över 20 grader i skuggan samt springa åt ”fel” håll. Jag kanske har missat någon viktig detalj i hur man ska träna bäst?) Mitt i allt kom en bunt pensionärer och gick runt, runt.

Festligt! Och skönt för plötsligt var jag ju inte långsammast.

Mitt pass bestod av 10 x 300m + 6 x 200m + 10 x 100m + ”hopp&skutt-övningar”.
Sen var mina ben mos.
Ärligt talat var det brutalt jobbigt, min andning borde ha hörts hela vägen över Atlanten, men det kändes bra och tiderna var helt klart godkända med mina mått mätt.
Framförallt var det ruskigt skoj!
Och någon nytta borde det ju ha gjort för snabbheten i benen.


  
Hur det nu var så efter några timmars slöande så orkade jag ändå med ett bra pass på gymet också. Men jag var tacksam över att det inte var allt för många trappsteg att gå efteråt. (Typ 3…)
Förhoppningsvis gjorde alla rörlighetsövningarna på slutet lite nytta så jag pallar med morgondagen. Om inte annat var det skönt och absolut ”ojobbigt”.


Kram från Ingmarie.

2 comments to "Syrebrist?"

Sunday 2016-02-28 15:44
Anna (orka mera)
Gillar alltid raksträckor. Till och med på dagens löprunda i den mest fantastiska skog kunde jag sakna dem lite.... Och här har vi ingen hög höjd alls :)
Sunday 2016-02-28 16:56
Ingmarie
Anna (Orka mera): Oj! men ombyte förnöjer antar jag. :-) Du kommer älska rakorna ännu mer när de kommer. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?