Weblog #4718

Friday 2016-03-04 04:21
Author: Ingmarie Nilsson
Söderut med rumpskav
I min värld är det väldigt mycket jobbigare att åka/köra bil i 4 timmar kontra träna i 4 timmar.

Förvisso tog dagens löpning och simning bara halva den tiden men jag är ganska säker på att jag grejat det dubbla enklare än denna drygt 40 mil långa bilfärden söderut.
Min kropp är helt enkelt inte gjord för att sitta still så där länge. Men nu är det gjort. Nu befinner jag mig i alla fall i Las Cruses.
Vägen hit var… ospännande om jag säger så.
Men samtidigt kan jag inte låta bli att fascineras över landskapet. Emellanåt finns det liksom i-n-g-e-n-t-i-n-g mer än oändlig desert och emellanåt tornar sig gigantiska berg upp och mitt i allt kan det dyka upp stora gröna fält och t.o.m en stor sjö.

Enda riktiga stoppet jag gjorde var i Truth or Consequences. En plats med ett sånt namn bara måste man ju stanna vid men för dig som inte varit där kan jag säga att du har inte missat särskilt mycket. Fast egentligen ska jag väl inte säga så för ska man verkligen kunna bedöma en plats behöver man vara där mer än en kvart.


Av det jag sett av Las Cruses är intrycket positivt och haket jag bor på i natt är riktigt gulligt om än typiskt ännu ett amerikansktliggervidvägenmotell.
Fast det är ju inte alla som sovit där "The worlds biggest chili" finns!

 

Och som allting annat i detta land så är (enkel)sängen onekligen tillräckligt stor.

 
I morgon ska jag dra till El Paso i Texas. Om allt går som jag hastigt (o)planerat så kommer du få läsa om mitt äventyr så snart det är avklarat.
If I survive…

Kram från Ingmarie.

2 comments to "Söderut med rumpskav"

Saturday 2016-03-05 09:08
bureborn
Nu blev jag sjukt nyfiken!!
Sunday 2016-03-06 02:19
Ingmarie
bureborn: Och nu finns svaret. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?