Weblog #4726

Saturday 2016-03-12 03:30
Author: Ingmarie Nilsson
Rio Grande Arts & Craft Festival
Nu har det blivit så många gånger att jag tappat räkningen men i princip varje gång jag varit här har jag besökt Rio Grande Arts and Craft Festival.

Cirka 185 konstnärer och hantverkare från hela USA samlas för att visa och sälja sina grejer. Det är allt från vackra handgjorda skrivböcker, glasskålar och smycken till stora tavlor och enorma vattenfontäner och trädgårdsstatyer.
Det finns även en mathörna med ”free samples” av choklad, salsa, ost och en massa annat. (Fast så ”free” är det egentligen inte för det kostar både att parkera och gå in…)
Jag och Trish smakfrossade oss runt och som den brödälskare jag är kunde jag ju inte låta bli att slå till på denna godbiten.


Det räcker långt att bara gå runt och titta på allt. Absolut inget är krimskrams utan här pratar vi gediget hantverk. En del grejer är så dyra att man liksom inte fattar hur dyrt det är.
Men man förstår att det är värdefullt bara genom att titta och lyssna på hur hantverkaren/konstnären gjort.
Det blev inte på långa vägar så många påsar som denna gången men en blev det i alla fall.
Dock visar jag inte vad för det finns en chans att mottagarna läser det här och en avslöjad överraskning är ju ingen överraskning längre, eller hur?


Kram från Ingmarie.

No comments yet to "Rio Grande Arts & Craft Festival"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?