Weblog #4739

Friday 2016-03-25 02:54
Author: Ingmarie Nilsson
Full Mac
Datorer och annan elektronik är väldans bra uppfinningar. I alla fall så länge de fungerar.

Min stackars Mac startskiva är ”full” och hur jag än raderar, tömmer papperskorgen och startar om så förblir den proppfull.
Inte ens en smula verkar få plats. :-(

Har klurat ut att det är ”övrigt” som tar all plats men var det där ”övrigt” finns, eller ens är, har jag dock ingen som helst aning om.
Så om någon Mac-kunnig läser detta och vet hur jag ska göra så är jag evigt tacksam för hjälp! (Ny dator ska införskaffas så fort jag är tillbaks i 08a land men det dröjer ett tag.)

Detta lyxproblem gör nämligen att jag inte kan ladda upp bilder och det är väldigt ledsamt tycker jag.
I synnerhet i dag när jag fick till några riktigt fina foton på mitt 2,5 timmars pass på flodtrailsen som jag berättade om här.
Inte heller kan jag visa bilder från simningen eller jaccuzzibubblandet.
De sista grejerna är väl i och för sig inget att missa men flodturen är det banne mig!
Så tills dess jag löst bekymret får dessa två gamla duga. :-)


 
Kram från Ingmarie.

3 comments to "Full Mac"

Saturday 2016-03-26 17:59
Björn Suneson
Ditt förra inlägg lät deppigt; "leker seriös löpare", "inte åstadkommit något", "inget riktigt jobb" . . .

Inget av det där stämmer. 20016 blir året du gör comeback på långdistans i veteranklasserna. Du är yngst i K50, vinner tävling efter tävling i USA och verkar vara i kanonform. Kan det bli så mycket bättre? Och skulle du mot förmodan överge journalistiken har du med din utbildning inom sjukvården en trygg försörjning livet ut. Det som däremot stämmer är att "allt löser sig på bästa sätt till slut". För så är det.
Keep on running!
Saturday 2016-03-26 21:11
bureborn
Önskar jag kunde hjälpa med vettig data-support. Men tyvärr. Jag har själc en mac, men skulla vara lika lost som du om den började trilskas. Säkert kommer någon i ditt sociala nötverk till undsättning, och i morrn´får vi njuta av bilder från ditt paradis igen! *håller tummarna*.
Sunday 2016-03-27 03:57
Ingmarie
Björn Suneson: deppig är jag inte! Tvärtom! Men ibland kommer det över mig sånt där och även om jag skulle kuta hyfsat "bra" så är det ju liksom inget jag kan försörja mig på. ;-) Frilansandet är tufft. Många som slåss om jobben du vet. ;-) Jag blev erbjuden drömjobbet på Spring men så konkade de. :-( Sjukvården är minst lika tuff. Men visst, jag har min utbildning om det kniper även om jag är väldans ringrostig just nu. :-)
Jag är en obotlig optimist och en glad sådan. :-)
Kram på dig och tack för pepp!!!!!

bureborn: Jag fick bra hjälp på FB faktiskt så nu hoppas jag den pallar en stund till. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?