Weblog #4761

Friday 2016-04-15 19:17
Author: Ingmarie Nilsson
Huvudet under armen. Eller i alla fall på fel plats.
Just nu skulle jag ha befunnit mig på hotell i Kristianstad, laddat för fina Österlen trail (som jag kutade förra året) och sett fram emot att få träffa bl.a Anna, Fredrik och Thomas. Men så är det alltså inte. Klant-Nilsson sitter i stället kvar i 08a land.

På något vis hade jag lyckats boka tåg till fel dag och det var rena turen jag kom på det. Ringde nämligen SJ i går för att ändra till en lite senare restid men se det gick ju inte för dagen var fel och dessutom vara alla andra tåg fulla. Att boka om dagarna skulle ha kostat en (i min värld) halv förmögenhet så det var bara att avboka allt ihop. (Tack och lov var den ombokningsbar och hotellet avbokningsbart.)

Det här har faktiskt aldrig hänt mig förut men jag tror jag vet hur det gick till denna gången.
SJ har en ny sida och den gör att även om man klickar i att man vill resa ex fredag så kommer torsdag eller lördag fram.
(Jag har påtalat felet och de ”jobbar med det”.)
När jag bokade denna biljett var jag inte tillräckligt uppmärksam antar jag och så blev det så där tokigt.

Hå hå ja ja.
Det svors mycket i vår lya i går kväll kan jag berätta. Hade vi haft skorsten hade det säkerligen rykt ur den.

Men nu är det som det är och kanske det var lika bra så?
Tänk om jag gått upp i snorottan, hoppat på tåget och det uppdagades söder om Södertälje! Det hade varit väldigt oskoj. Troligtvis hade det blivit väldigt dyrt också.

Och efter en galen vecka med minst två löppass/dag i någon slags intervallform så kanske 21-22 km i terräng (troligtvis dessutom regnblöt sådan) inte hade varit en toppenidé trots allt.
Jag är ju numera ganska bra på att acceptera och tänka om så jag har hittat ett annat, kortare, lopp här i 08a land som jag troligtvis kommer kuta. Förvisso ska jag då också helst kuta lite snabbare, vilket kroppen och knoppen inte verkar så inställd på, men bra träning blir det hur som helst.
Har jag tur träffar jag andra fina vänner i stället.

Livet tar sin tvära kurvor ibland och det är bara att hålla i hatten och hänga med så gott det går. En sån här grej är ju egentligen bara en fjantbagatell och har ingen som helst betydelse i det stora hela.
Jag försöker att alltid hitta de ljusglimtar som ändå finns för de finns!
Plötsligt fick jag ju en ”extra” dag som jag har använt till dubbla yogapass och ett poolrun-pass.
Kärlek!

Ju mer jag yogar ju mer undrar jag hur man kan leva utan den?

Som ett stort stabilt berg, eller ett träd med gigantiska rötter, så finns den kvar oavsett vad som händer runt omkring.
För mig är det en av de största gåvor jag fått i livet...


Kram från Ingmarie.

2 comments to "Huvudet under armen. Eller i alla fall på fel plats."

Saturday 2016-04-16 09:23
Björn Suneson
Känns igen, säkert åldersrelaterat. . . Hade du stigit på tåget och verkat överraskad hade du nog fått åka med ändå utan att lösa ny biljett.

Det går fler tåg . . .
Saturday 2016-04-16 19:20
Ingmarie
Björn Suneson: Åldersrelaterat? No way! fel kan man göra oavsett ålder. :-) Och ja, det går fler tåg. Nästa resa har jag trippelkollat. :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?