Weblog #4765

Tuesday 2016-04-19 19:49
Author: Ingmarie Nilsson
April april
Man får ju säga vad man vill om årets aprilväder men det lever då verkligen upp till sin egen myt om att vara ombytligt.

Det är inte helt enkelt att klä sig till (ute)jobben när man ena stunden vill vara helt barbent, barhuvad, vantlös och ha max en t-shirt på överkroppen (ja och en bh förstås) för att nästa vilja ha både regnjacka, långbrallor, vantar och mössa.
Min transportrygga är ganska knökad av diverse vädersurvival-kit.

Men våren är här och jag är otroligt glad att jag valt att lägga mycket krut på just utejobben ett tag fram över.
I min värld är det über-lyx att få betalt för att kuta även när det är växelväder och tiden är för knapp för att stanna och lukta på blommorna.


Det är faktiskt så über-lyxigt att jag ibland undrar om jag bara drömmer. Men i så fall undrar jag även vem det är som sliter ut alla mina skor och gör att tvättkorgen alltid är full…

Kram från Ingmarie.

2 comments to "April april"

Wednesday 2016-04-20 07:51
bureborn
Jag måste erkänna att jag ibland blir lite extra avundsjuk på ditt jobb, som nu när morgonsolen vräker ner utanför kontorsfönstret. Men jag är ändå rätt lyckligt lottad, har gott om flex och tänker springa på lunchen! Vår är så sjukt löplustväckande!
Wednesday 2016-04-20 20:54
Ingmarie
bureborn: Det finns för- och nackdelar med det mesta du vet. :-) Att kunna kuta solo i egen takt på lunchen är guld värt! Särskilt i solsken!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?