Weblog #4769

Saturday 2016-04-23 19:57
Author: Ingmarie Nilsson
Några saker jag tror på
Jag tror på pulsering. Är det hårt så är det hårt och är det lugnt så är det lugnt. Nästan oavsett vad det gäller. Sen är ju det där med ”hårt” och ”lugnt” förstås väldigt individuellt.
Jag tror även att det är i vilan och stillheten insikter, kreativitet och kunskap föds och gror. Rusar man hela tiden på hinner man ju liksom aldrig varken känna efter eller fundera på vart man är på väg.
Ja det är så jag tänker i alla fall.
Yin & Yang.

I går blev det därför två yogapass och ett simpass.
Lugnt och fint. Simningen gjorde jag i min egen ensamhet men helt efter coachens program.
På yogan parkerade jag mig bara på mattan och lät mig ledas. Oerhört skönt att slippa fundera eller tänka på nästa steg så som min vardag annars oftast alltid är.
Faktum är att jag nästan inte pratade på hela dagen!

I dag blev det svettigare och tuffare men ska jag vara ärlig så kan jag ”sejfa” ganska mycket även på mina hårda pass. Hårt behöver liksom inte betyda max.
Sen hade det ändå inte hjälpt om jag hade maxat för mitt fina löpsällskap Karin är snabbare än mig även om jag har en superdag och hon en intesuperdag.
Men även en traktor och en Porsche kan köra ihop! Jag jagade och hon jagades. :-)

 
Och jag tror på glädje!
Av Sprada blir man garanterat glad! Just i dag verkade det dock bara vara änderna och jag som fattat det…

 

Jag tror också på variation. Därför kör jag även annan träning. Som t.ex. styrka. Tack och lov har jag allt sånt på ena jobbet och jag älskar verkligen att härja runt där bland alla grejer och trötta ut kroppens alla muskler. I dag var det dessutom så turligt att det fanns ett Hot Mojo yoga-pass som tajmade perfekt!


Varje dag väljer jag också att tro på tacksamhet. Och ödmjukhet.
Inför mig själv, min omgivning och livet.


Om jag har rätt eller inte i det jag, och du, tror på spelar egentligen ingen roll. Åtminstone inte så länge det känns rätt i mage och hjärta och inte skadar någon eller något.

Vad tror du på?

Kram från Ingmarie.

No comments yet to "Några saker jag tror på"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?