Weblog #4778

Monday 2016-05-02 21:35
Author: Ingmarie Nilsson
Framsteg!
Fantastiskt egentligen hur något som ser så löjligt enkelt ut kan vara så löjligt svårt.

Men nu börjar det hända grejer med simningen. Jag är inte längre långsammast i bassängen och jag upplever det inte längre som att jag liksom harvar mig framåt.

Coach Nicolas är en rackare på att hitta på nya övningar varje gång vi ses, rätta till allt det som behöver rättas till och på att ge exakt lagom utmaningar.

Eller i alla fall utmaningar.

När han i dag sa till mig att jag skulle jobba mig ner från 7 andetag/25m till noll trodde jag han skämtade med mig aprilo Men se så var det visst inte.
det var fullt allvar.
Syftet var att jag skulle lära mig att verkligen sträcka ut och rappa på armtagen lite.

Det där att om man bara tror tillräckligt på det man ska göra så går det alt. om man inte tror så går det inte stämmer nog inte så bra. Jag trodde nämligen verkligen inte att jag skulle klara det.
Men Nicolas trodde.
You might surprise yourself” var hans kommentar innan jag började.
7-6-5-4-3-2-1 andetag/25m.
Och sen noll! Jag klarade det! På riktigt! Utan att ens halvdrunkna! Det där var en rejäl boost för mitt självförtroende kan jag berätta!

 
Spinning är däremot något jag tycker jag kan ganska bra. Inte så att jag kan sova och göra det, det skulle bli en väldans svettig och jobbig dröm, men jag behöver ju liksom inte tänka på vad jag gör.
Det är något jag bara gör. men så har jag ju också övat ganska många timmar. :-)
Jag och käraste vännen Karin var på Odenplan och körde. Inte det bästa passet jag varit med på men det dög för att bli skönt trött i benen och ordna en rejäl svettpöl på golvet.


Håller du på att lära dig något nytt just nu?

Kram från Ingmarie.

2 comments to "Framsteg!"

Tuesday 2016-05-03 12:01
Anna (orka mera)
Inget nytt under solen. Fast i gamla hjulspår :) Det jag VILL lära mig är crawl, foto och laga mat... Måste bara få tummen ur!
Tuesday 2016-05-03 20:39
Ingmarie
Anna (orka mera): Fota kan du! laga mat är jag också ganska säker på att du kan. Så kör på simningen så vi kan köra swimrun!!!

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?