Weblog #4789

Friday 2016-05-13 20:32
Author: Ingmarie Nilsson
Fredags-slapp
Så som mitt liv är just nu så är fredagar min softardag. Då passar jag på att ladda om. Slöa lite helt enkelt. Och för att städa, handla, ringa nödvändiga telefonsamtal och jobba undan de där grejerna som inte riktigt hinns med de andra dagarna. I största möjliga mån försöker jag ha dagen helt utan någon superviktig klocktid att passa.

På något vis blir det dock sällan särskilt mycket slappande om man gör = mellan slappa och göra ingenting.
Men för mig är det just det där att kunna göra saker i min egen takt utan stress och klocka som är "att slappa". Och att göra det jag känner för utan att ha planerat så himla mycket.

En sak jag visste redan när jag vaknade var att jag ville till Flaten och öva swimrun. Det är så otroligt mycket skojigare nu när jag lärt mig lite mer. Jag tyckte ju det var skoj redan innan så kan du ju ana hur skoj det är nu!

Att vara vid Flaten en vardag är som att ha en alldeles egen swimrun-sjö. Några få andra människor som promenerade förbi, några som satt på en bänk, några som solade samt några kids som lekte på en av strandplättarna.
Tillräckligt många för att jag skulle känna mig trygg om något skulle hända. Jag må vara galen men jag är inte dum. Säkerheten är alltid nr. ett.
Våtdräkt, dolme och skor är bra flythjälpmedel och mitt pass gick över förväntan. Jag sprang upp och ner i vattnet, hoppade (joggandes) i från de olika bryggorna och simmade på okända vattendrag utan att bli rädd en enda gång. Vad de där andra runt omkring tänkte när jag sprang där i min våtdräkt, röda badmössa, goggles i pannan och med en rosa dolme runt ena benet vore förstås lite intressant att veta.

 
Torkarstället.
Torkarstället.

Två yogapass blev det också. Förutom min egen lilla vanliga korta meditativa direkt på morgonen.
Ett skönt Hot Vinyasa flow och ett ännu skönare Yin Yoga-pass.

  
Ruskigt bra slappardag!

Kram från Ingmarie.

2 comments to "Fredags-slapp"

Friday 2016-05-13 20:46
Anna (orka mera)
Låter inte som det gått någon nöd på dig :) Fredagar är bra dagar!
Saturday 2016-05-14 10:01
Ingmarie
Anna (orka mera): Ingen nöd här inte! Jag tror både du och jag är bra på att roa oss! :-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?