Weblog #4796

Friday 2016-05-20 21:26
Author: Ingmarie Nilsson
Göteborg dag ett och två
Jobba på en stor löparmässa är kanske inte det bästa för att skapa en pigg kropp, det tar rejält på krafterna att stå på betonggolv timme efter timme, men det är en garanterad kick för knoppen! Jag tycker verkligen det är helt galet skoj!

Så mycket härliga människor att snacka med, nya såväl som gamla bekantskaper, föreläsningar att lyssna på, event att vara med på och grejer att testa och köpa om man vill.Nu har jag i och för sig inte varken varit med på event, hunnit lyssna på någon föreläsning eller ens köpa något men om man vill/hinner så finns förutsättningarna i alla fall.

Babblat har jag däremot gjort. Och träffat härliga människor.
I massor!

Som t.ex de här två pinglorna! Midde och Anette. En gång i tiden fajtades vi hårt mot varandra på banorna men aldrig varken före eller efter ett lopp. Underbara tjejer!

  
Och skrattat har jag gjort så magmusklerna ömmar för jag har kollegor som är bland de mest tokiga och roliga jag vet.


Några gånger har jag även äntrat scenen för att intervjua några proffs i olika ämnen.

Mikael Ekvall, som bl.a har svenska rekordet på halvmaraton samt har 4:e bästa tiden på maran genom tiderna i Sverige, är en härlig kille med fötterna på jorden och huvudet på skaft.
Han är verkligen en löpare i själ och hjärta.

  
Och även Peter Wilhelmsson som är snudd på omöjlig att sätta en titel på. Pionjär, föreläsare, grundare av IFM kliniken och Alpha Plus, cyklist, löpare, simmare och författare till inte mindre än 12 böcker.
Nu lanserar han sin nya bok ”Snabbare, starkare, friskare”. Jag har haft äran att få vara en del av den och jag lovar att den är ett måste för alla som gillar konditionsidrotter, träning och hälsa.
Det är långt till jul men den är en het julklapp om du frågar mig.


Bästa Anna som var på snabb genomresa tillsammans med mannen fick ett eget signerat ex. och snabbvisit eller ej, vi hann göra upp några grymma sommarplaner och jag längtar så jag nästan dör längtandöden redan!


Även BG som var där i egenskap av att lansera Spring 2.0 (missa inte det!) har sommaren säkrad med ett eget ex. Peter får väl istället läsa Spring..


Det bra med att mässan är där den är, och att jag bor precis jämte, är att då är det snornära till både Sats och Valhallabadet


Bättre än så här kan det ju faktiskt inte bli!
Kanske jag är med på Varvet i morgon, kanske inte. Känslan får bestämma när jag vaknar i morgon bitti. Men oavsett så blir det i så fall just bara ett deltagande. Och det är ju faktiskt ganska fint att kuta hyfsat långt med service och publik när jag tänker efter…

Kram från Ingmarie.

5 comments to "Göteborg dag ett och två"

Saturday 2016-05-21 07:45
Annika
Var kan man beställa boken? Har kollat både adlibris och bokas men den finns inte i deras sortiment.
Saturday 2016-05-21 10:50
Ingmarie
Annika: Klicka på länken så kommer du direkt till beställningssidan! :-)
Sunday 2016-05-22 06:48
Anna
Ja de där planerna alltså! Längtar redan, de kommer att bli grymt! Det KAN hända att jag tittar förbi idag igen... de där solglasögonen jag inte köpte kallar... kanske behöver jag dem ändå....
Sunday 2016-05-22 19:42
Bengt
Mikael verkar gilla lite äldre tjejer...
Sunday 2016-05-22 22:25
Ingmarie
Anna: Var ni där? Oavsett så hoppas jag du behöver dem för det betyder ju att solen skiner! :-)

Bengt: ?

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?