Weblog #4799

Monday 2016-05-23 20:59
Author: Ingmarie Nilsson
Avslut och premiär
Det är alltid samma sak.
När ett stort (löpar) event är igång är det full rulle överallt hela tiden. Det kryllar av folk överallt, man är i princip hela tiden ”på”, tempot är högt och på hotellet är det lite småhetsigt, trångt och liksom aldrig tyst någonstans.

Så plötsligt är allt över och det blir helt tomt. Och faktiskt lite ensamt.
Jag stannade kvar en extra natt i Göteborg för att få umgås med lillebror lite till och slippa stressa i väg till något tåg. Så från att ha haft härliga människor att babbla med, käka tillsammans med och umgås med hela tiden var jag helt solokvist på hotellet.
Med undantag av några äldre par, ett gäng tyskar och en svensk-engelsk familj där halva släkten var med och där ungarna verkade vara utfodrade med något högpotentiellt uppåttjack.

Tack och lov har jag inte ont av det utan tycker det är ganska skönt att få ladda om i lugn och ro innan nästa rush.

Jag sov i sängen, orkade alltså ta mig dit, och i morse blev det ett lugnt löppass och ett bra gympass samtidigt som Daniel körde med sin PT.
Hann med en lång sista hotellfrukost innan tågresan tillbaks. Gott om plats, helt tyst och jag hamnade på samma stol och samma vagn som när jag åkte ner. Nästan som att ha en VIP-stol!


Väl i 08a land var det bara att ta sig hem, packa upp och svira om och hoppa på hojen för att inviga utebassängen som premiäröppnade för säsongen i dag.
Så länge vi har bott i 08a land har jag inte missat den enda gång så självklart ville jag inte bryta den sviten.


Jag var fruktansvärt seg och simningen gick minst sagt urkasst.
De här dagarna må ha varit hur roliga som helst men de har tagit på mina krafter.
Känner mig verkligen helt slut.

Men det spelar ingen roll.

Ett roligt jobb är ett roligt jobb även om man blir lite sliten, ett träningspass är ett träningspass även om det är kasst och en premiär är en premiär med eller utan glans. Och jag blev i alla fall inte varken tröttare eller segare.

Kram från Ingmarie.

No comments yet to "Avslut och premiär"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?