Weblog #4800

Tuesday 2016-05-24 21:24
Author: Ingmarie Nilsson
Med solsken i blick!
Varje år när de kommer så börjar jag fundera på samma sak.
Hur kan man kalla maskrosor för ogräs? I min värld är de otroligt fina.

Som små vackra solar vars enda uppgift är att skina och vara en fantastisk läkeväxt.


Jag blir glad av dem! För mig betyder de sommar och hopp om soliga, varma och sköna dagar.
Just i dag har det ju verkligen varit både soligt och varmt. Och skönt för en sån som mig som gillar att sporta och som blir extra glad när det inte behövs 17 lager kläder.

Först blev det premiär för vattenlöpning i utebadet. Som jag har längtat efter just en sån här dag! När solen värmer, vinden är ljummen och det finns bra med plats för att ranta runt.

 
I möjligaste mån cyklar jag till allt nu, eller springer, och denna dagen har jag trampat ihop ganska många mil på min skruttcykel.
Var bara hemma en kort sväng innan jag cyklade tillbaks till Skanstull för att vara Headcoach på ett megastort löparevent. Tror aldrig jag coachat så många på en och samma gång när jag tänker efter.
Skitskoj på ren svenska!

Och eftersom det är tisdag så är det också Sickla swimrun och även om jag fick cykla som en tok bort till Hammarbybacken, komma för sent till starten och svira om i 180 knyck innan jag rusade iväg ut på första "rundan" så ville jag inte missa det hela ens om alla maskrosor försvann. Så kul är det nämligen!


Och en ljuvligt varm dag som i dag fryser inte ens en fryslort som mig. Fick t.o.m köra lite nedcabbat på slutet. Då är det varmt!

Kram från Ingmarie.

3 comments to "Med solsken i blick!"

Wednesday 2016-05-25 13:16
Anna
Spännande! Vad var det för event?
Wednesday 2016-05-25 18:14
Rund är också en form
Jag håller faktiskt med. Finns inget vackrare än helgula fält i maj månad (med maskrosor alltså, inte raps. Även om det är fint också)! :-)
Wednesday 2016-05-25 20:21
Ingmarie
Anna: Ett stort företag som bjöd sina anställda på löpning! Fyra olika grupper där jag hade hand om "The more experienced runners." All in english. :-)

Rund är också en form: ja visst är det fint! rapsfält med men det är klent med sådana i 08a land. ;-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?