Weblog #4802

Thursday 2016-05-26 21:13
Author: Ingmarie Nilsson
Tvära kast
Hur mycket jag än försöker så kan jag inte komma ihåg att jag någonsin varit med om så här otroligt stora temperaturskillnader i Sverige någon gång innan.
Från 25 grader i tisdags till 10 dagen efter. Och i dag inte ens det!
Hade det inte varit för alla blommor och grönskande träd hade jag tippat på att det var november.

Köra styrka på gymet eller kuta Indoor är ju inga som helst problem när det är så här svalt ute. T-shirt och kjol oavsett. Nästan så jag tyckte det var skönt att vara "tvungen" gå in i Cardio-salen.
Och det var tydligen fler som tyckte för dagens klass var överfull.


Utepassen däremot krävde en del klädlager. Det är knepigt för när man coachar så är det ju inte riktigt som att kuta själv. Ibland kan det bli en hel del pauser, och då vill jag förstås undvika att börja frysa, men det kan också bli tuffa intervaller så svetten rinner extra mycket om jag har för mycket på mig.

Håhåjaja.

Snacka om i-landsproblem va?
Till 90% har jag i alla fall ett jobb som ser till att jag håller mig både varm och glad oavsett vad kvicksilvret visar.
Hur många har det så bra?
Att tvättkorgen alltid är full får man liksom på köpet. Tvättmedelstillverkarna måste ju också överleva.


Men om jag får ta på önskemössan så önskar jag att det bli lite varmare, att jag lyckas turbovila i morgon och att att min inre termostat går på högtryck för annars kan det bli kämpigt värre på lördag.

Kram från Ingmarie.

2 comments to "Tvära kast"

Thursday 2016-05-26 22:01
bureborn
Oj, va´spännande med Utö! Och kallt... Egentligen är det väl ändå bra underligt att en "spradare" som du inte blivit biten swin-runnare sedan länge? Själv förstår jag förstås inte alls vitsen med att hoppa i och ur vatten hela tiden. :-)
Thursday 2016-05-26 22:57
Ingmarie
bureborn: Sprada och swimrun är som att jämföra tomater och golfbollar. Runda båda två men that´s it.Sprada och swimrun innehåller vatten men där slutar likheterna. :-) För mig är dte mer förvnande att en fryslort som mig ens funderar på swimrun. ;-)

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?