Weblog #4807

Tuesday 2016-05-31 23:43
Author: Anders Gustafson
Tack för tillfället
Som Ingmarie skrev i sin senaste blogg, så är det nu dags för Weblog@NNM att ta en paus. I nästan tio år har denna blogg alltså varit hem för oss, men nu är det dags för vila.

Weblog@NNM är ju ett hemsnickrat bloggverktyg, men både jag och Ingmarie vill testa lite andra (och nyare) bloggverktyg. Det har ju inte hänt så mycket här senaste åren när det gäller layout och tekniska förändringar (och det beror ju endast på mig). Det har dock varit en underbar och lärorik resa att koda och rätta till buggarna här under åren.

Ingmarie, som ju är den som har upprätthållit skrivandet här på NNM-bloggen tar som sagt sin tillflykt till blog.yoging.se.

För egen del så har jag inget nytt ställe. Eller egentligen så har jag ett nytt ställe, men för tillfället tycker jag det är roligare med labbandet kring hur saker och ting fungerar där jämfört med att skriva. Dessutom vill jag lägga lite tid på att hjälpa Ingmarie få ordning på sin nya blogg-oas.

Vår gemensamma knutpunkt här på nätet, Nemo nisi mors, kommer säkerligen så småningom uppdateras med länkar till alla våra nyfunna platser på nätet. Be there or...

När man minst anar det kommer säkert en återupplivning även av bloggen här på blog.nemonisimors.com, men för tillfället så är det alltså dags att säga over and out.

Ha det himmelskt!

1 comments to "Tack för tillfället"

Thursday 2019-02-28 09:25

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?