Weblog #53

Friday 2008-01-25 16:29
Author: Ingmarie Nilsson
Storstadsluft
En lite tur till 08-land kan göra underverk för både kropp och själ.

Om det är avgaserna, vännerna, pulsen, blåsten eller SATS låter jag vara osagt. Med risk för att bli stämplad som totalidiot så bekänner jag härmed att jag dessutom fullkomligt ääälskar lukten i tunnelbanan. Kan det vara någon brist jag har? Typ sådär som när gravida kvinnor blir skogstokiga och ska käka både cement och tegelstenar. Tunnelbanelukten skulle jag vilja ha i en burk för att kunna dra några inhaleringsbloss emellanåt och bli lite lagom hög sådär. Måste vara bättre än ciggisar ialla fall. Och absolut bättre än både lim och bensin. Så jag kanske inte är så tokig ialla fall? Men jag har inte bara sniffat tunnelbanelukt. En tur till Runners Store (där jag konstigt nog inte köpte något!)blev det i går kväll innan jag träffade min vän Catarina.Lång härlig fika och, som vanligt, blev jag glad av att träffa henne. Konstigt vilken positiv effekt vissa människor har på mig. Säkert likadant för er andra som läser detta med. Någon som vet varför?
Sov som en stock och började dagen med en två-timmars tur i Nackas skogar.Gick riktigt bra! Bara liiiite ont i fötterna och det hotande regnet kom aldrig!
Nu väntar Yoga på SATS, lunch och sen massage.Man kan ha det sämre..

No comments yet to "Storstadsluft"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?