Weblog #56

Saturday 2008-01-26 21:31
Author: Ingmarie Nilsson
Ett år till
Man kan fira sin födelsedag på många olika sätt. Min 42:a födelsedag har jag firat med det roligaste jag vet. Guess what? Gissade du legat i soffan med en bok i ena handen och pralinlådan i andra så gissade du fel.(Big surprise!!) Men gissade du tränat så har du helt rätt.

Det är förstås roligare att vara med Anders,Elvira,familjen och vänner! Men eftersom ingen i min familj är här, vännerna antingen för långt borta eller upptagna så fick jag så att säga roa mig själv. Men jag är ju lättroad så det har inte varit några större problem. Löpning på morgonen och ett två-timmars spinningpass på eftermiddagen.Vädergudarna har dessutom bjudit på strålande sol, några minusgrader och nästintill vindstilla i dag. Tack!Kommer i håg när jag var liten. Det var ALLTID snöstorm på mina födelsedagar och ingen kunde komma.Åtminstone kändes det så men jag vet ochså att jag alltid fick en hiskelig massa presenter så någon måste ändå ha kommit... Jag köpte faktist presenter till mig sjäv i går. Två "grisen-i-säcken-påsar" på The Body Shop (The Body Shop)och det visade sig vara ett klipp! Så är ni i Stockholm så ila kvickt i väg till Drottninggatan och fynda. Gulliga lillebrorsan Markus och hans Lina skickade ett presentkort till "Lush". (Lush)Ljuvligt! Tack!
Har fått många gulliga SMS, söta vykort och roliga telefonsamtal. Tack alla som hört av sig till mig i dag!

No comments yet to "Ett år till"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?