Weblog #86

Wednesday 2008-02-13 21:59
Author: Ingmarie Nilsson
Kiropraktorbesök
Har varit hos kiropraktorn Dr.Christopher J.Fox idag för att kolla upp mina fötter.

Förutom att han drog och knäckte i mig så fick jag laserbehandling, arnikasalva mot svullnaderna och inlägg till sulorna som jag ska prova.
Får nog lov att erkänna att jag var inte så lite impressed både över hans skicklighet (han är själv löpare så han fattade vad jag pratade om och började inte tjata om vila eller annat trams) och av stället. Fina lokaler men världens hightec och egen röntgen. (!!) Hela kalaset gick på $170, men hjälper det bara så... Om jag ska dit fler gånger är det "bara" $50.
Men det lär ta sin lilla tid. Det är tydligen någon slags blandning av Mortons foot,spända muskler mellan tårna och att metarsalbenen är överansträngda.
Så det blir väl till att ställa in hjärnan, och kroppen, på ännu lite mer spinning, crosstraining, styrka och annat alternativt.
Fattar att jag bör vara tacksam över att jag kan göra annat, men jag vill ju SPRINGA. Ute!
Borde väl inte vara allt för mycket begärt..(??) Eller är det "någon" som försöker säga mig något?
Hm.. Mycket vax i mina öron.

Var förresten på yoga i morse. Inget höjdarpass direkt. Mest för att nivån var lite låg tror jag. När en yoga instruktör säger till mig, som är lika vig som en stålpinne, att jag har en "nice stretch".. Ja, då kan ju vem som helst räkna ut hur de andra stackarna ser ut...

No comments yet to "Kiropraktorbesök"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?