Weblog #93

Tuesday 2008-02-19 21:22
Author: Ingmarie Nilsson
Fångade
Det var nära ögat i söndags.
Till att vi slog till.

Den där informationsturen om "Timeshare" hos Calypso Kaye som vi skulle gå på för att få det billiga Orlandopaket-erbjudandet,var inte riktigt vad vi trodde det skulle vara. Dvs. något försäljningsdravvel om att köpa andelslägenhet i Florida. Darren som tog hand om oss var bra, riktigt bra,på att sälja. Det handlade inte om en lägenhet utan om en hel katalog med super condos (fullt utrustade lägenheter) i hela världen. Det var både fascinerande och intressant att gå igenom hela proceduren från omhändertagandet när vi kom till själva försäljningssnacket, visningen, känslan av att bli kompis och vara utvald och "The once-in-a-lifetime-offer".
Snablar! De var alla fullblodsproffs!
Läskigt hur lätt det är att bli "övertalad". Trots att vi bägge var så negativa och absolut helt ointresserade innan.
Blir svettig bara jag tänker på det!
Det var inte långt ifrån att vi tog pennan och skrev under men något hos både mig och Anders sa nej.Det var liksom för bra för att vara sant plus att det, som med så mycket annat, är någon eller några som tjänar STORA pengar på det här.
Vilket i och för sig inte behöver vara fel så länge ingen blir skadad eller lurad.
Det är bara att gratulera när någon lyckas bra med sitt jobb!

Oavsett, vi tackade alltså nej efter en lång,lång diskussion. Och då ska man ha i åtanke att Anders är den kloke och eftertänksamme av oss två och verkligen avskyr försäljningssnack,men han var nog t.o.m. ännu närmre än mig att slå till!

Och kanske har vi missat ett kanonerbjudande. Kanske har vi lyckats klara oss från en stor förlust affär.
Vi kommer aldrig att få veta, men just nu känns det bra att vi inte skrev på.

No comments yet to "Fångade"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?