Weblog #95

Tuesday 2008-02-19 21:49
Author: Ingmarie Nilsson
Aja bajja
När jag lämnat Anders på flygplatsen, lämnat "gamla" hyrbilen och hämtat ut min "nya" (en mörkblå Toyota Yaris) for jag till Okeeheelee Park för att springa en sväng.

Fötterna, framför allt vänster, gör fortfarande lite ont men kändes ändå bättre så jag ville prova. Började på barkstigen men insåg snart att jag skulle dö av tristess om jag skulle harva runt där 311 varv. (Lite överdrivet kanske. Den är en mile runt...) Kom i stället på att golfbanan vore ett trevligt alternativ! Den som ligger där är nämligen en "Public Golfcourse" och någonstans hade jag hört att där var det ok att springa om man bara inte "störde".
Inte för att jag fattar hur en löpare kan störa mer än alla golfbilar som far runt.
Men men.
Glad i hågen kutade jag i väg. Jättefint och mjukt för fötterna. Hann avverka 30 min. innan en av de där golfbilarna stannade mig. Eller alltså, det var mannen som körde som stannade mig. Inte golfbilen. ;-)
Se det gick inte alls att springa runt där. Deras försäkringar täckte inte (galna) löpare som ev. får en boll i huvudet.
Så det var bara för I. Nilsson att hoppa in i bilen och skumpa med ända ut till ingången.
Men mannen var trevlig och skojade glatt med mig.Är jag så pigg och söt som han när jag är 85 år är jag evigt tacksam! Inte ens regnet, den avbrutna löpturen eller mina onda fötter kunde få mig att tjura efter hans sällskap.
Fortsatte en stund till men fötterna tjurade så jag åkte hem.
Blev tvätt och städ i stället. Inte riktigt lika skoj men väldigt nödvändigt just nu.
Wet west, kiropraktorbesök och massage senare i dag.

No comments yet to "Aja bajja"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?