Weblog #97

Thursday 2008-02-21 01:36
Author: Ingmarie Nilsson
Olydnad och poolgalen
Det har varit en förhållandevis lugn dag.

Spinning i morse, kanonbra som vanligt får jag väl säga, och knökfullt och svettigt som vanligt det med.
Och jag är fortfarande den som svettas absolut mest av alla!!:-)
I dag var det en som frågade om jag var cyklist för jag såg så himla stark och "cyklistig" (??!!)ut.
Det är väldigt trevliga människor på LA Fitness och oftast är jag kvar och snackar alldeles för länge med någon. Men det är ju det som är kul och väldigt intressant!
I dag tex. pratade jag med en man som cyklar minst 3 gånger/vecka. Han kör på som attan och ser inte ut att vara en dag över 50. Höll på att svimma när han sa att han var 70 år!!! He´s my hero!

Det var lite småmolnigt men varmt när jag väl kom hem igen så jag fixade en matlåda och åkte till stranden. Parkerade där jag och Anders alltid brukar, utanför ett köpcentra, men se det gick INTE för sig. Två nitiska gubbar åkte runt i en liten bil a la golfbil och såg minsann till att ingen gratisparkerade utan att gå in och handla.
Så jag körde ner till strandparkeringen, la i en dollar (hutlöst för en timme),och riggade upp min stol på playan. Efter den där betalade timmen for den lilla djävulen i mig. Jag körde tillbaks till köpcentret (det är bara över gatan från stranden) och parkerade min lilla bil igen och gick tillbaks till stranden. hehe
Don´t try to fool me! ;-)

Jag hade tagit med mig wet westen för att kunna köra direkt till poolen. Skulle prova ett nytt ställe. "Aquacrest". Patti, massören, hade sagt att den var mycket bättre än den andra jag varit på. Den där jag tvingas andas in flygplansavgaserna.
Och YES, det var den verkligen!! T.o.m. bättre än den i Kissimmee.
Det vill säga när jag väl hittat den för det var inte det lättaste. Skylten var nämligen väl dold bakom ett gigantisk Figtree.

Stort, fräscht, perfekt tempererat och dessutom hade jag en stor rundbana på ca. 40x20 meter att gneta runt på. Ensam! Kom en man, modell valross, de sista 10 minuterna men det fanns ju plats...;-)
Vilket paradis!
Verkar som om det är så där lugnt nästan alltid där nu. Wintertime som det är. "Bara" runt 25 grader. Celcius alltså.
Så det blir garanterat fler turer dit. Himla skönt att såret är helt läkt så jag kan plaska hejdlöst. Högerbenet är förresten mirakulöst mycket bättre sen Chris omilda behandling i går och foten...tja, den är ok så länge jag inte springer på den.

Nu sitter jag på verandan utanför Village caféet och njuter av den ljumna kvällsbrisen.

Anders har kommit lyckligt hem efter den evighetslånga resan. Fasar för den, men jag längtar efter honom förstås! Och Elvira. Och att träffa familjen, vännerna och ha uppkoppling till nätet när jag vill. :-)

Men jag säger det igen, jag trivs och mår bra här. Går absolut ingen nöd på mig!
LG!
Life is Good!

No comments yet to "Olydnad och poolgalen"

Add comment

No HTML allowed, only good old plain text. The Name, Comments and CAPTCHA fields are mandatory. Note that http:// will be added automatically to your URL.

Name:

Email address (will not be shown):

URL (for example www.nemonisimors.com):

Comments (max 1000 characters):

What is the sum of 4699 and 12?